Your Cargo,
Our Transport

Ontvang binnen 30 minuten een offerte!

Spoedzendingen

CargoMatcher is specialist op het gebied van spoedzendingen!

Over ons

Meer informatie over ons?

Waarom CargoMatcher?

CargoMatcher is uw partner waarbij betrouwbaarheid, snelheid & professionaliteit samenkomen.

Of het nu gaat om een enkele pallet per spoedtransport naar Portugal, een complete lading fruit gekoeld naar Griekenland óf twee pallets per groupagevervoer naar Denemarken, bij CargoMatcher hebben we voor elk type transport de oplossing die bij u past.

Naast dat we het belangrijk vinden dat we u met elk soort transport kunnen helpen, vinden we het ook belangrijk dat u te allen tijde een vast contactpersoon hebt, zodat u zo goed mogelijk geholpen wordt, en ook weet bij wie u kunt aankloppen met vragen.

Door veel ervaring in de transportsector en een groot netwerk kunnen we elk type transport naar elke bestemming aan. 

CargoMatcher heeft een duidelijke specialisatie; spoedtransport. Heeft u een dringende transportaanvraag welke zo snel mogelijk uitgevoerd moet worden? neem snel contact met ons op en ontvang binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte!

Waar wij voor staan:

  • BETROUWBAARHEID door gemaakte afspraken altijd na te komen, en u altijd tijdig te informeren over uw zending.
  • SNELHEID door u snel van een passende transportoplossing te voorzien, wij snappen als geen ander dat tijd immers geld is.
  • PROFESSIONALITEIT door altijd bereikbaar te zijn, u netjes te woord te staan en altijd oplossingsgericht met u mee te denken.

Uw transporttraject

Of het nu gaat om spoedtransport of niet, u wilt te allen tijde snel weten waar u aan toe bent. Daarom hanteert CargoMatcher in haar bedrijfsvoering een duidelijke klantreis. Leg uw transportvraag bij ons neer en wij voorzien u binnen 30 minuten van een passende oplossing!

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van het gehele transporttraject voor transportvraag. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het verstandig om een extra transportverzekering af te sluiten.

None

Transporten

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarije, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht