None

Transport Italië

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Transport Italië

CargoMatcher organiseert dagelijks transport naar Italië. De belangrijkste exportproducten van Italië zijn machines en farmaceutische producten. De belangrijkste importproducten van Italië zijn elektrische apparaten. Nederland en Italië kennen een lange handelsgeschiedenis, en Italië staat steevast in de top 10 van onze belangrijkste handelspartners.

Spoedtransport Italië

CargoMatcher is een ervaren specialist op het gebied van spoedtransport, zo hebben wij dagelijks zendingen die per spoedtransport naar Zuid-Europa vertrekken. Bij transport met spoed moet u voor Italië rekening houden met een transporttijd van 18 tot 48 uren, dit hangt voornamelijk af van waar in Italië u uw zendingen bezorgt wilt hebben.

Groupagevervoer Italië

Indien uw zending geen spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor groupagevervoer van en naar Italië. Groupage betekent voornamelijk dat uw zending wordt gecombineerd met verschillende transportzendingen, waardoor de prijs hevig zal verminderen. De levertijd bij een groupagezending naar Italië bedraagt doorgaans 3 tot 6 werkdagen. Indien u gebruik maakt van ons groupagetransport moet u rekening houden met het vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres voldoende bereikbaar zijn voor grote voertuigen. Ook zijn er mogelijkheden te bespreken voor een kooiaap of laadklep.

Volle vrachtwagenladingen Italië

Wanneer uw zending zó groot is dat deze uit één of meerdere vrachtwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u uit handen nemen. Of het nu gaat om gekoeld vervoer naar Italië of goederen die niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is dit geen enkel probleem.

Belangrijke steden in Italië

Naast de hoofdstad Rome kent Italië nog een aantal belangrijke handelssteden, de belangrijkste hiervan zijn; Milaan, Turijn en Genua. Naast belangrijke steden telt Italië ook een aantal grote havensteden, de belangrijkste havensteden uit Italië zijn: Genua, Triest, Bari, Savona, Venetië & Cagliari. De luchthavens die de meeste vracht door laten vloeien zijn: Malpensa Airport (Milaan) & Leonardo da Vinci Fiumicinio (Rome). Het vliegveld van Rome is de grootste van Italië.

We staan voor u klaar

Of uw zending nu spoed betreft of niet, CargoMatcher kan u binnen 30 minuten van een offerte voorzien. Ook wanneer uw zending geen spoed betreft wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent.

Heeft u transportvraagstukken waarmee CargoMatcher u kan helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Indien u een transportaanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een compleet vrijblijvende offerte! De offerte zal u meer duidelijkheid geven over condities bij transport naar Italië, over transittijden en natuurlijk de investering.

 

INTERESSANTE FEITEN OVER ITALIË

  • Belangrijkste importproducten vanuit Nederland: Elektische apparaten.
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Machines & farmaceutische producten.
  • Transittijd spoedtransport naar Italië: 18 tot 48 uur.
  • Belangrijke steden in Italië: Rome, Milaan, Bologna, Turijn, en Venetië.
  • Aantal inwoners Italië: 60,36 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte van Italië: 301.340 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van Italië is IT (2-letterig) of ITA (3-letterig).
None

Feiten over Italië

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image