None

Spoedtransport

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Spoedtransport specialist

CargoMatcher is specialist op het gebied van spoedtransport. Heeft u een zending die urgent is? Neem contact op met onze specialisten om snel een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Wanneer er een situatie zich voordoet waarbij het van belang is dat goederen met grote spoed afgeleverd moeten worden bent u bij CargoMatcher aan het juiste adres. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om machineonderdelen die naar een kapotte machine ergens in Europa toe moeten, of materialen voor een installatie op een bouwplaats waar een montageteam op staat te wachten.

CargoMatcher heeft veel ervaring met spoedaanvragen, en begrijpt dat het voor u van groot belang is dat u snel weet waar u aan toe bent. Vaak is het zelfs mogelijk om op dezelfde dag nog te laden.

Indien u bij ons een aanvraag voor spoedtransport plaatst ontvangt u van ons binnen 30 minuten een maatwerk offerte, hierin vindt u de transittijd, de mogelijkheden en uiteraard de investering. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem contact op met onze specialisten.

Waar wij voor staan:

  • BETROUWBAARHEID door gemaakte afspraken altijd na te komen, en u altijd tijdig te informeren over uw zending.
  • SNELHEID door u snel van een passende transportoplossing te voorzien, wij snappen als geen ander tijd tijd immers geld is.
  • PROFESSIONALITEIT door altijd bereikbaar te zijn, u netjes te woord te staan en altijd oplossingsgericht met u mee te denken.

Laad- en losmogelijkheden

Standaard gaan we ervan uit dat er op het laad- en losadres een mogelijkheden aanwezig zijn voor het laden en lossen, bijvoorbeeld een heftruck. Indien dit niet het geval is kunnen we op verzoek zorgen voor een truck met eigen laad- en losmogelijkheid, denk hierbij bijvoorbeeld aan een laadklep en palletwagen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van het gehele transporttraject voor transportvraag. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image