None

Transport Spanje

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Transport Spanje

CargoMatcher organiseert dagelijks transport naar Spanje. Spanje heeft zelf een zeer grote agrarische sector, en exporteert dan ook veel citroenen, sinaasappels en olijven. Naast deze 'rauwe' landbouwproducten behoort de wijnindustrie ook tot een groot deel van de Spaanse economie.

Spoedtransport Spanje 

CargoMatcher is specialist op het gebied van spoedzendingen, zo hebben wij dagelijks zendingen die met spoed naar Spanje vertrekken. Bij spoedtransport naar Spanje moet u rekening houden met een transittijd van 12 tot 24 uur, dit hangt voornamelijk af van waar in Spanje u uw zendingen bezorgt wilt hebben.

Groupagevervoer Spanje

Indien uw zending geen directe spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor Groupagevervoer naar Spanje. Groupage betekend eigenlijk dat uw zending wordt gecombineerd met andere zendingen, waardoor de investering flink zal dalen. De transittijd bij een groupagezending naar Spanje bedraagt doorgaans 2 tot 5 werkdagen. Indien u gebruik maakt van onze groupagetransporten moet u rekening houden met het vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres goed bereikbaar zijn voor grote voertuigen.

Volle vrachtwagenladingen Spanje

Wanneer uw zending dusdanig groot is dat deze uit één of meerdere vrachwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u organiseren. Of het nu gekoeld vervoer naar Spanje betreft of goederen welke niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is het geen probleem.
Ook indien u transporten van Spanje naar Nederland hebt kunnen we dit voor u organiseren, ook hierbij is gekoeld vervoer geen obstakel voor ons.

Belangrijke steden van Spanje

Gezien de lange kustlijn van Spanje is het niet gek dat Spanje meerdere grote zeehavens heeft. De grootste zeehavens in Spanje kunt u vinden in Algeciras, Barcelona, Bilbao, Cartagena, Huelva, Tarragona, Valencia en Las Palmas, deze laatste haven bevindt zich op het zonnige Mallorca.
De grootste stad in Spanje is Madrid, dit is dan ook de hoofdstad van Spanje, opvallend aan Madrid is dat de stad zich ver in het binnenland bevindt. Het is dan ook niet gek dat Barcelona, de op één na grootste stad, op het gebied van inwoners niet ver achterloopt op Madrid en omringd is door zonnige vakantiebestemmingen.

We staan voor u klaar

Wilt u meer weten over transport van of naar Spanje? Neem contact met ons op via telefoon of het contactformulier op deze website. Indien u een aanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een passende en vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan voor u klaar!
Interessante feiten over Spanje

  • Belangrijkste importproducten vanuit Nederland: Machines & chemische producten.
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Voeding & levende dieren.
  • Transittijd spoedtransport naar Spanje: 12 tot 24 uur.
  • Belangrijke havensteden in Spanje: Algeciras - Barcelona - Bilbao - Cartagena - Huelva.
  • Aantal inwoners Spanje: 46,94 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte van Spanje: 505.990 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van Spanje is ES (2-letterig) of ESP (3-letterig).
None

Feiten over Spanje

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image