None

Transport Frankrijk

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Transport Frankrijk

CargoMatcher organiseert dagelijks transport naar Frankrijk. De belangrijkste exportproducten van Frankrijk zijn voertuigen. De belangrijkste importproducten van Frankrijk zijn elektronische apparaten. Frankrijk is één van de belangrijkste handelspartners van Nederland, zo staat Frankrijk nog vóór de Verenigde Staten en China. 

Spoedtransport Frankrijk

CargoMatcher is een ervaren specialist op het gebied van spoedtransport, zo hebben wij dagelijks zendingen die per spoedtransport naar Frankrijk vertrekken. Bij transport met spoed moet u voor Frankrijk rekening houden met een transporttijd van 8 tot 24 uren, dit hangt voornamelijk af van waar in Frarkrijk u uw zendingen bezorgt wilt hebben.

Groupagevervoer Frankrijk

Indien uw zending geen spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor groupagevervoer van en naar Frankrijk. Groupage betekent voornamelijk dat uw zending wordt gecombineerd met verschillende transportzendingen, waardoor de prijs hevig zal verminderen. De levertijd bij een groupagezending naar Frankrijk bedraagt doorgaans 2 tot 5 werkdagen. Indien u gebruik maakt van ons groupagetransport moet u rekening houden met vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres voldoende bereikbaar zijn voor grote voertuigen. Ook zijn er mogelijkheden te bespreken voor een kooiaap of laadklep.

Volle vrachtwagenladingen Frankrijk

Wanneer uw zending zó groot is dat deze uit één of meerdere vrachtwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u uit handen nemen. Of het nu gaat om gekoeld vervoer naar Frankrijk of goederen die niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is dit geen enkel probleem.

Belangrijke steden in Frankrijk

Naast de hoofdstad Parijs kent Frankrijk nog een aantal belangrijke handelssteden, de belangrijkste hiervan zijn; Metz, Straatsburg, Lyon, Marseille, Nice, Bordeaux en Nantes. Naast belangrijke steden telt Frankrijk ook een aantal grote havensteden, de belangrijkste havensteden uit Frankrijk zijn: Brest, Calais, Duinkerken, Le Havre, Marseille & Nantes. De luchthavens die de meeste vracht door laten vloeien zijn: Parijs Charles de Gaulle Airport, Nice Airport & Lyon-Saint Exupéry Airport. Het vliegveld van Parijs is de grootste van Frankrijk.

We staan voor u klaar

Of uw zending nu spoed betreft of niet, CargoMatcher kan u binnen 30 minuten van een offerte voorzien. Ook wanneer uw zending geen spoed betreft wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent.

Heeft u transportvraagstukken waarmee CargoMatcher u kan helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Indien u een transportaanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een compleet vrijblijvende offerte! De offerte zal u meer duidelijkheid geven over condities bij transport naar Frankrijk, over transittijden en natuurlijk de investering.

 

Interessante feiten over Frankrijk

  • Belangrijkste importproducten vanuit Nederland: Fabricaten & Toestellen voor telecommunicatie.
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Vrachtvoertuigen & Aardolie.
  • Transittijd spoedtransport naar Frankrijk: 4 tot 30 uur.
  • Belangrijke luchthavens in Frankrijk: Paris Charles de Gaulle, Paris Orly Airport, Bordeaux Mérignac Airport, Beauvais Tillé Airport, Lyon Saint-Exupéry Airport, en Marseille Provence Airport. 
  • Aantal inwoners Frankrijk: 67,06 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte van Frankrijk: 643.801 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van Frankrijk is FR (2-letterig) of FRA (3-letterig).
None

Feiten over Frankrijk

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image