None

Transport Wit-Rusland

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Transport Wit-Rusland

CargoMatcher organiseert regelmatig transport naar Wit-Rusland. De belangrijkste exportproducten van Wit-Rusland zijn: Fabricaten. De belangrijkste import producten van Wit-Rusland zijn: Machines en vervoermaterieel en chemische producten. Nederland en Wit-Rusland kennen een lange handelsgeschiedenis.

Spoedtransport Wit-Rusland

CargoMatcher is een ervaren specialist op het gebied van spoedtransport, zo hebben wij regelmatig zendingen die per spoedtransport naar Wit-Rusland vertrekken. Bij spoedtransport moet u voor Wit-Rusland rekening houden met een transporttijd van 2 tot 3 dagen, dit hangt voornamelijk af van waar in Wit-Rusland u uw zendingen bezorgt wilt hebben.

Groupagevervoer Wit-Rusland

Indien uw zending geen spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor groupagevervoer naar Wit-Rusland. Groupage betekent voornamelijk dat uw zending wordt gecombineerd met verschillende andere zendingen, waardoor de prijs hevig zal dalen. De levertijd bij een groupagezending naar Wit-Rusland bedraagt doorgaans 8 tot 10 werkdagen. Indien u gebruik maakt van ons groupage transport moet u rekening houden met het vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres voldoende bereikbaar zijn voor grote voertuigen. Ook zijn er mogelijkheden te bespreken voor een kooiaap of laadklep.

Volle vrachtwagenladingen Wit-Rusland

Wanneer uw zending zó groot is dat deze uit één of meerdere vrachtwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u organiseren. Of het nu gaat om gekoeld vervoer naar Wit-Rusland of goederen die niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is het geen enkel probleem.

Belangrijke steden naar Wit-Rusland

Naast de hoofdstad Minsk kent Wit-Rusland nog een aantal belangrijke handelssteden, de belangrijkste hiervan is Minsk. Naast belangrijke steden telt Wit-Rusland ook een aantal grote luchthavens.  Het vliegveld van Misk is de grootste en dus het meest belangerijk voor Wit-Rusland.

 

We staan voor u klaar

Of uw zending nu spoed betreft of niet, CargoMatcher kan u binnen 30 minuten van een offerte voorzien. Ook wanneer uw zending geen spoed betreft wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent.

Heeft u transportvraagstukken waarmee CargoMatcher u kan helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Indien u een transportaanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een compleet vrijblijvende offerte! De offerte zal u meer duidelijkheid geven over condities bij transport naar Wit-Rusland, over transittijden en natuurlijk de investering.

Interessante feiten over Wit-Rusland

  • Belangrijkste importproducten vanuit Nederland: Machines en vervoermaterieel, chemische producten
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Fabricaten.
  • Transittijd spoedtransport naar Wit-Rusland: 2 tot 3 dagen.
  • Aantal inwoners Wit-Rusland: 9,399 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte van Wit-Rusland: 207.600 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van Wit-Rusland is BY (2-letterig) of BLR (3-letterig).
None

Feiten over Wit-Rusland

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image