None

Transport Hongarije

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Transport Hongerije

CargoMatcher organiseert regelmatig transport naar Hongarije. De belangrijkste exportproducten van Hongarije zijn: Kantoor- en automatische gegevensverwerkende machines. De belangrijkste import producten van Hongarije zijn: Elektrische apparaten. Nederland en Hongarije kennen een lange handelsgeschiedenis. Ook vandaag de dag wordt er voor miljoenen euro's aan goederen tussen de landen verhandeld.

Spoedtransport Hongarije

CargoMatcher is een ervaren specialist op het gebied van spoedtransport, zo hebben wij regelmatig zendingen die per spoedtransport naar Hongarije vertrekken. Bij spoedtransport moet u voor Hongarije rekening houden met een transporttijd van 3 tot 4 dagen, dit hangt voornamelijk af van waar in Hongarije u uw zendingen bezorgt wilt hebben.

Groupagevervoer Hongarije

Indien uw zending geen spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor groupagevervoer naar Hongarije. Groupage betekent voornamelijk dat uw zending wordt gecombineerd met verschillende andere zendingen, waardoor de prijs hevig zal dalen. De levertijd bij een groupagezending naar Hongarije bedraagt doorgaans 5 tot 7 werkdagen. Indien u gebruik maakt van ons groupage transport moet u rekening houden met het vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres voldoende bereikbaar zijn voor grote voertuigen. Ook zijn er mogelijkheden te bespreken voor een kooiaap of laadklep.

Volle vrachtwagenladingen Hongarije

Wanneer uw zending zó groot is dat deze uit één of meerdere vrachtwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u organiseren. Of het nu gaat om gekoeld vervoer naar Hongarije of goederen die niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is het geen enkel probleem.

Belangrijke steden naar Hongarije

Naast de hoofdstad Boedapest kent Hongarije nog een aantal belangrijke handelssteden, de belangrijkste hiervan zijn; Boedapest & Szombathely. Naast belangrijke steden telt Hongarije ook een aantal grote havensteden, de belangrijkste havensteden uit Hongarije zijn: Baja, Dunaujvaros & Mohacs. De luchthavens die de meeste vracht door laten vloeien zijn die van: Boedapest & Debrecen. Het vliegveld van Boedapest is de grootste van Hongarije.

We staan voor u klaar

Of uw zending nu spoed betreft of niet, CargoMatcher kan u binnen 30 minuten van een offerte voorzien. Ook wanneer uw zending geen spoed betreft wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent.

Heeft u transportvraagstukken waarmee CargoMatcher u kan helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Indien u een transportaanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een compleet vrijblijvende offerte! De offerte zal u meer duidelijkheid geven over condities bij transport naar Hongarije, over transittijden en natuurlijk de investering.

Interessante feiten over Hongarije

  • Belangrijkste importproducten vanuit Nederland: Elektrische apparaten.
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Kantoor- en automatische gegevensverwerkende machines.
  • Transittijd spoedtransport naar Hongarije: 2 tot 3 dagen.
  • Belangrijke havensteden in Hongarije: Baja, Dunaujvaros & Mohacs.
  • Aantal inwoners Hongarije: 9,75 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte van Hongarije: 93.030 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van Hongarije is HU (2-letterig) of HUN (3-letterig).
None

Feiten over Hongarije

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image