None

Transport Finland

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

TRANSPORT Finland

CargoMatcher organiseert dagelijks transport naar Finland. De belangrijkste exportproducten van Finland zijn metaalertsen en metaalafvallen, ruwe aardolie en aardolieproducten en automatische gegevensverwerkers. De belangrijkste importproducten van Finland zijn ijzer & staal, ruwe aardolie en aardolieproducten en diverse machines. Nederland en Finland kennen een lange handelsgeschiedenis. Ook vandaag de dag wordt er voor miljarden euro's aan goederen tussen de landen verhandeld

Spoedtransport Finland

CargoMatcher is een ervaren specialist op het gebied van spoedtransport, zo hebben wij dagelijks zendingen die per spoedtransport naar Finland vertrekken. Bij transport met spoed moet u voor Finland rekening houden met een transporttijd van 3 tot 4 dagen, dit hangt voornamelijk af van waar in Finland u uw zendingen bezorgt wilt hebben.

Groupagevervoer Finland

Indien uw zending geen spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor groupagevervoer van en naar Finland. Groupage betekent voornamelijk dat uw zending wordt gecombineerd met verschillende transportzendingen, waardoor de prijs hevig zal verminderen. De levertijd bij een groupagezending naar Finland bedraagt doorgaans 4 tot 7 werkdagen. Indien u gebruik maakt van ons groupagetransport moet u rekening houden met het vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres voldoende bereikbaar zijn voor grote voertuigen. Ook zijn er mogelijkheden te bespreken voor een kooiaap of laadklep.

Volle vrachtwagenladingen Finland

Wanneer uw zending zó groot is dat deze uit één of meerdere vrachtwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u uit handen nemen. Of het nu gaat om gekoeld vervoer naar Finland of goederen die niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is dit geen enkel probleem.

Belangrijke steden van Finland

Naast de hoofdstad Helsinki kent Finland nog een aantal belangrijke handelssteden, de belangrijkste hiervan zijn; Helsinki, Tampere en Turku. Naast belangrijke steden telt Finland ook een aantal grote havensteden, de belangrijkste havensteden uit Finland zijn: Helsinki, Kotka, Naantali, Porvoo, Raahe & Rauma. De luchthavens die de meeste vracht door laten vloeien zijn: Helsinki Airport, Oulu Airport & Rovaniemi Airport. Het vliegveld van Helsinki is de grootste van Finland.

We staan voor u klaar

Of uw zending nu spoed betreft of niet, CargoMatcher kan u binnen 30 minuten van een offerte voorzien. Ook wanneer uw zending geen spoed betreft wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent.

Heeft u transportvraagstukken waarmee CargoMatcher u kan helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Indien u een transportaanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een compleet vrijblijvende offerte! De offerte zal u meer duidelijkheid geven over condities bij transport naar Finland, over transittijden en natuurlijk de investering.

Interessante feiten over Finland

  • Belangrijkste importproducten vanuit Nederland: Metaalertsen & Aardolie.
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Ijzer en staal & Aardolie.
  • Transittijd spoedtransport naar Finland: 3 tot 4 dagen.
  • Belangrijke luchthavens in Finland: Helsinki, Kotka, Naantali, Porvoo, Raahe, Rauma.
  • Aantal inwoners Finland: 5,518 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte van Finland: 338.440 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van Finland is FI (2-letterig) of FIN (3-letterig).
None

Feiten over Finland

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image