None

Transport België

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Transport België

CargoMatcher organiseert dagelijks transport naar België. België heeft zelf een krachtige chemische industrie en importeert veel aardolieproducten. België is een grote handelspartner van Nederland en dit heeft natuurlijk mede te maken met de grote haven van Antwerpen.

Spoedtransport België

CargoMatcher is specialist op het gebied van spoedzendingen, zo hebben wij dagelijks zendingen die met spoed naar België vertrekken. Bij spoedtransport moet u voor België rekening houden met een transittijd van 2 tot 14 uren, dit hangt voornamelijk af van waar in België u uw zendingen bezorgt wilt hebben. 

Groupagevervoer België

Indien uw zending geen directe spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor groupagevervoer van of naar België. Groupage betekend voornamelijk dat uw zending wordt gecombineerd met andere zendingen, waardoor de investering flink zal dalen. De transittijd bij een groupagezending naar België bedraagt doorgaans 2 tot 4 werkdagen. Indien u gebruik maakt van onze groupagetransporten moet u rekening houden met het vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres goed bereikbaar zijn voor grote voertuigen.

Volle vrachtwagenladingen België

Wanneer uw zending dusdanig groot is dat deze uit één of meerdere vrachwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u organiseren. Of het nu gekoeld vervoer naar België betreft of goederen welke niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is het geen probleem.

Belangrijke steden van België

Naast de hoofdstad Brussel kent België nog een aantal belangrijke steden, de belangrijkste havensteden in België zijn; Antwerpen, Gent, Zeebrugge en Oostende.
Naast belangrijke zeehavens telt België ook een aantal grote luchthavens. De luchthaven die de meeste vracht door laat vloeien is luchthaven Zaventem. Dit vliegveld is het grootste van België.

We staan voor u klaar

Of uw zending nu spoed betreft of niet, CargoMatcher kan u binnen 30 minuten van een offerte voorzien. Ook wanneer uw zending geen spoed betreft wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent.
Heeft u transportvraagstukken waarmee CargoMatcher u kan helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Indien u een transportaanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een compleet vrijblijvende offerte! De offerte zal u meer duidelijkheid geven over condities bij transport naar België, over transittijden en natuurlijk de investering.

Interessante feiten over België

  • Belangrijkste importproducten vanuit Nederland: Aardolieproducten.
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Organische chemische producten.
  • Transittijd spoedtransport naar België: 2 tot 14 uur.
  • Belangrijke havensteden in België: Antwerpen - Gent - Zeebrugge - Oostende.
  • Aantal inwoners België: 11,46 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte van België: 30.689 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van België is BE (2-letterig) of BEL (3-letterig).
None

Feiten over België

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image