None

Bestemmingen

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Onze bestemmingen

 

CargoMatcher verzorgt dagelijks transport naar veel Europese bestemmingen. Hier onder een overzicht met informatie over een aantal landen.

Overzicht

Populaire steden

None
Berlijn
Berlijn
Heeft u goederen die naar Berlijn getransporteerd dienen te worden? Wij van CargoMatcher helpen u hierbij. Door het goed onderhouden van onze relaties met ons netwerk van transporteurs garanderen wij u een snelle transittijd.
None
Stockholm
Stockholm
Bent u op zoek naar spoed transport naar de hoofdstad van Zweden, Stockholm? Wij verzorgen dagelijks probleemloos transport naar Stockholm. Neem contact op en laten we beginnen!
None
Antwerpen
Antwerpen
Op zoek naar transport van uw goederen van of naar Antwerpen? CargoMatcher, dé transport specialist, is hierin graag uw partner. Onze specialisten zorgen voor een zorgloze levering.
None
Barcelona
Barcelona
Dankzij onze intensieve samenwerking met het beste distributienetwerk van Spaanse transporteurs is het voor ons geen probleem om uw goederen op tijd en met de grootste zorg naar ieder adres in Barcelona af te leveren.
None
Athene
Athene
Zoekt u naar transport om uw goederen of vracht naar de hoofdstad van Griekenland, Athene te bezorgen? Geen zorgen! CargoMatcher garandeerd en zorgloze bezorging naar de gewenste bestemming.
None
Sofia
Sofia
Voor al uw transport van en naar Sofia zit u bij CargoMatcher goed. Wij regelen uw transport en logistiek van A tot Z, en met onze ruime ervaring met transport van en naar Oost-Europa, zijn wij de expert die u zoekt.
None
Bari
Bari
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw transport naar Bari? Bij CargoMatcher staat een professioneel team van medewerkers tot uw beschikking! Neem contact op en we helpen u zo spoedig mogelijk.
None
Marseille
Marseille
CargoMatcher is graag uw partner voor het transport van uw spoedzendingen van en naar Marseille. Gaat het om enkele pakketjes, meerdere pallets, of volle vrachten, CargoMatcher regelt het voor u.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image