None

Transport Letland

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Transport Letland

CargoMatcher organiseert regelmatig transport naar Letland. Letland exporteert zelf opvallend veel meubelen en toebehoren, goederen uit deze productgroep worden dan ook het meest geëxporteerd naar Nederland. De grootste productgroep voor import vanuit Nederland zijn voertuigen voor wegvervoer.

Spoedtransport Letland

CargoMatcher specialiseert zich op het gebied van spoedzendingen, zo hebben wij regelmatig zendingen die met spoed naar Letland vertrekken. Bij spoedtransport moet u voor Letland rekening houden met een transittijd van 20 tot 36 uren, dit hangt voornamelijk af van waar in Letland u uw zendingen bezorgt wilt hebben.

Groupagevervoer Letland

Indien uw zending geen directe spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor groupagevervoer naar Letland. Groupage betekend voornamelijk dat uw zending wordt gecombineerd met andere zendingen, waardoor de investering flink zal dalen. De transittijd bij een groupagezending naar Letland bedraagt doorgaans 3 tot 5 werkdagen. Indien u gebruik maakt van onze groupagetransporten moet u rekening houden met het vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres goed bereikbaar zijn voor grote voertuigen.

Volle vrachtwagenladingen Letland

Wanneer uw zending dusdanig groot is dat deze uit één of meerdere vrachwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u organiseren. Of het nu gekoeld vervoer naar Letland betreft of goederen die niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is dit geen probleem.

Belangrijke steden van Letland

Naast de hoofdstad Riga kent Letland nog een aantal belangrijke havensteden, de belangrijkste hiervan zijn; Ventspils en Riga. Opvallend aan Riga is dat de stad 640.000 inwoners heeft, dit is een derde van de inwoners van het heel Letland. Wanneer er wordt gekeken naar de snelwegen in Letland is ook duidelijk te zien dat 'Alle wegen leiden naar Riga'.

We staan voor u klaar

Of uw zending nu spoed betreft of niet, CargoMatcher kan u binnen 30 minuten van een offerte voorzien. Ook wanneer uw zending geen spoed betreft wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent.
Heeft u transportvraagstukken waarmee CargoMatcher u kan helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Indien u een transportaanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een compleet vrijblijvende offerte! De offerte zal u meer duidelijkheid geven over condities bij transport naar Letland, over transittijden en natuurlijk de investering.

Interessante feiten over Letland

  • Belangrijkste importproducten vanuit Letland: Voertuigen voor wegvervoer.
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Meubelen & toebehoren.
  • Transittijd spoedtransport naar Letland: 20 tot 36 uur.
  • Belangrijke havensteden in Letland: Riga & Ventspils
  • Aantal inwoners Letland: 1,92 miljoen.
  • Oppervlakte van Letland: 64.589 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van Letland is LV (2-letterig) of LVA (3-letterig).
None

Feiten Letland

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image