None

Transport Duitsland

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

TRANSPORT Duitsland

CargoMatcher organiseert dagelijks transport naar Duitsland. Duitsland importeert veel elektrische apparaten, groenten en fruit. Daarnaast exporteert Duitsland veel voertuigen & machines. Duitsland is het land waar Nederland het meest naar exporteert, en Nederland is na China de grootste leverancier van goederen. Andersom is Nederland is de vierde exportbestemming van Duitsland, na de Verenigde Staten, Frankrijk en China.

Spoedtransport Duitsland

CargoMatcher is een ervaren specialist op het gebied van transport met spoed, zo hebben wij dagelijks zendingen die per spoedtransport naar Duitsland vertrekken. Bij transport met spoed moet u voor Duitsland rekening houden met een transporttijd van 1 tot 24 uren, dit hangt voornamelijk af van waar in Duitsland u uw zendingen bezorgt wilt hebben.

Groupagevervoer Duitsland

Indien uw zending geen spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor groupagevervoer naar Duitsland. Groupage betekent voornamelijk dat uw zending wordt gecombineerd met verschillende transportzendingen, waardoor de prijs flink zal dalen. De levertijd bij een groupagezending naar Duitsland bedraagt doorgaans maximaal 2 tot 4 werkdagen. Indien u gebruik maakt van ons groupage transport moet u rekening houden met het vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres voldoende bereikbaar zijn voor grote voertuigen.

Volle vrachtwagenladingen Duitsland

Wanneer uw zending zó groot is dat deze uit één of meerdere vrachtwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u uit handen nemen. Of het nu gaat om gekoeld vervoer naar Duitsland of goederen welke niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is het geen enkel probleem.

Belangrijke steden van Duitsland

Naast de hoofdstad Berlijn kent Duitsland nog een aantal belangrijke handelssteden, de belangrijkste hiervan zijn; Hamburg, Leipzig, Dortmund en Münster. Naast belangrijke steden telt Duitsland ook een aantal grote havensteden, de belangrijkste havensteden van Duitsland zijn: Bremerhaven, Hamburg, Duisburg en Wilhelmshaven. De luchthavens die de meeste vracht door laten vloeien zijn die van: Frankfurt, München, Düsseldorf, Berlijn en natuurlijk vluchthaven Keulen-Bonn, die bedrijven als UPS en FedEx als hub voor Europa gebruiken.

We staan voor u klaar

Of uw zending nu spoed betreft of niet, CargoMatcher kan u binnen 30 minuten van een offerte voorzien. Ook wanneer uw zending geen spoed betreft wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent.

Heeft u transport vraagstukken waarmee CargoMatcher u kan helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Indien u een transportaanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een compleet vrijblijvende offerte! De offerte zal u meer duidelijkheid geven over condities bij transport naar Duitsland, over transittijden en natuurlijk de investering.
Feiten over Duitsland

  • Belangrijkste importproducten vanuit Nederland: Elektrische apparaten, groenten & fruit.
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Voertuigen & machines.
  • Transittijd spoedtransport naar Duitsland: 1 tot 24 uren.
  • Belangrijke havensteden in Duitsland: Bremerhaven, Hamburg, Duisburg & Wilhelmshaven.
  • Aantal inwoners Duitsland: 83,02 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte van Duitsland: 357.386 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van Duitsland is DE (2-letterig) of DEU (3-letterig).
None

Feiten over Duitsland

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image