None

Transport Griekenland

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Transport Griekenland

CargoMatcher organiseert regelmatig transport naar Griekenland. Griekenland importeert veel vlees en vleesproducten vanuit Nederland en exporteert veel groenten en fruit. Griekenland heeft een complexe economie, dit komt voornamelijk door de 'moeilijke' geografie van Griekenland, iets waar het land al sinds jaar en dag mee worstelt.

Spoedtransport Griekenland

CargoMatcher is een expert op het gebied van spoedtransport, zo hebben wij regelmatig zendingen welke per spoedtransport naar Griekenland vertrekken. Bij transport met spoed moet u voor Griekenland rekening houden met een transittijd van 3 tot 5 dagen, dit hangt voornamelijk af van waar in Griekenland u uw zendingen bezorgt wilt hebben.

Groupagevervoer Griekenland

Indien uw zending geen spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor groupagevervoer naar Griekenland. Groupage betekent voornamelijk dat uw zending wordt gecombineerd met andere transportzendingen, waardoor de prijs flink zal dalen. De transittijd bij een groupagezending naar Griekenland bedraagt doorgaans minimaal 6 werkdagen. Indien u gebruik maakt van onze groupage transporten moet u rekening houden met het vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres voldoende bereikbaar zijn voor grote voertuigen.

Volle vrachtwagenladingen Griekenland

Wanneer uw zending dusdanig groot is dat deze uit één of meerdere vrachtwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u regelen. Of het nu gekoeld vervoer naar Griekenland betreft of goederen die niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is het geen probleem.

Belangrijke steden van Griekenland

Naast de hoofdstad Athene kent Griekenland nog een aantal belangrijke havensteden, de belangrijkste hiervan zijn; Paraeus, Thessaloniki, Volos en Patras. Naast belangrijke zeehavens telt Griekenland ook een aantal grote luchthavens. De luchthaven die de meeste vracht door laat vloeien is de luchthaven van Athene. Dit is het grootste vliegveld van Griekenland.

We staan voor u klaar

Of uw zending nu spoed betreft of niet, CargoMatcher kan u binnen 30 minuten van een offerte voorzien. Ook wanneer uw zending geen spoed betreft wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent.

Heeft u transport vraagstukken waarmee CargoMatcher u kan helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Indien u een transportaanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een compleet vrijblijvende offerte! De offerte zal u meer duidelijkheid geven over condities bij transport naar Griekenland, over transittijden en natuurlijk de investering.
Interessante feiten over Griekenland

  • Belangrijkste importproducten vanuit Nederland: Groente en fruit & Farmaceutische producten.
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Vlees & Medicinale producten.
  • Transittijd spoedtransport naar Griekenland: 4 tot 5 dagen.
  • Belangrijke havensteden in Griekenland: de haven van Paraeus, Thessaloniki, Volos en Patras. 
  • Aantal inwoners Griekenland: 10,72 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte van Griekenland: 131.957 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van Griekenland is GR (2-letterig) of GRC (3-letterig).
None

Feiten over Griekenland

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image