None

Transport Kroatië

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

TRANSPORT Kroatië

CargoMatcher organiseert dagelijks transport naar Kroatië. Kroatië importeert veel farmaceutische producten en exporteert veel vlees en telefoontoestellen . De handel tussen Nederland en Kroatië zit sinds 2016 in de lift. Vooral de Nederlandse export naar Kroatië heeft daarbij een belangrijke rol gespeeld. De waarde steeg van 551 miljoen euro in 2016 naar 769 miljoen euro in 2019 en is nog steeds groeiende.

Spoedtransport Kroatië

CargoMatcher is een expert op het gebied spoedtransport, zo hebben wij regelmatig zendingen die per spoedtransport naar Kroatië vertrekken. Bij spoedtransport moet u bij Kroatië rekening houden met een transittijd van 2 tot 4 dagen, dit hangt voornamelijk af van waar in Kroatië u uw zendingen bezorgt wilt hebben.

Groupagevervoer Kroatië

Indien uw zending geen spoed betreft, bieden we uiteraard ook mogelijkheden voor groupagevervoer naar Kroatië. Groupage betekent voornamelijk dat uw zending wordt gecombineerd met andere transportzendingen, waardoor de prijs flink omlaag zal gaan. De transittijd bij een groupagezending naar Kroatië bedraagt doorgaans minimaal 6 werkdagen. Indien u gebruik maakt van ons groupage transport moet u rekening houden met het vervoer middels een grote vrachtwagencombinatie. Hierbij is het belangrijk dat het laad- en losadres voldoende bereikbaar zijn voor grote voertuigen.

Volle vrachtwagenladingen Kroatië

Wanneer uw zending zó groot is dat deze uit één of meerdere vrachtwagenladingen bestaat kunnen we dit transport uiteraard ook voor u regelen. Of het nu gekoeld vervoer naar Kroatië betreft of goederen die niet van temperatuur afhankelijk zijn, voor CargoMatcher is dit geen enkel probleem.

Belangrijke steden in Kroatië

Naast de hoofdstad Zagreb kent Kroatië nog een aantal belangrijke havensteden, de belangrijkste hiervan zijn; Split, Rijeka, Ploce en Sibenik. Naast belangrijke zeehavens telt Kroatië ook een aantal grote luchthavens. De luchthavens die de meeste vracht door laten vloeien zijn die van Zagreb en Split. Het vliegveld van Zagreb is de grootste van Kroatië.

We staan voor u klaar

Of uw zending nu spoed betreft of niet, CargoMatcher kan u binnen 30 minuten van een offerte voorzien. Ook wanneer uw zending geen spoed betreft wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent.

Heeft u transport vraagstukken waarmee CargoMatcher u kan helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Indien u een transportaanvraag bij ons plaatst voorzien we u binnen 30 minuten van een compleet vrijblijvende offerte! De offerte zal u meer duidelijkheid geven over condities bij transport naar Kroatië, over transittijden en natuurlijk de investering.
interessante feiten over Kroatië

  • Belangrijkste importproducten vanuit Nederland: Vlees & Medicijnen.
  • Belangrijkste exportproducten naar Nederland: Schoeisel & Elektrische apparaten.
  • Transittijd spoedtransport naar Kroatië: 2 tot 4 dagen.
  • Belangrijke havensteden in Kroatië: Zagreb, Split, Rijeka, Ploce en Sibenik.
  • Aantal inwoners Kroatië: 4,076 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte van Kroatië: 56.594 vierkante kilometer.
  • De internationale afkorting van Kroatië is HR (2-letterig) of HRV (3-letterig).
None

Feiten over Kroatië

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van gehele transporttrajecten. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image