None

Typen transport

Offerte in 30 minuten

Snel onderweg

Zonder zorgen

Uw transportspecialist voor al uw type transport van en naar Europa

Uw producten van en naar Europese landen transporteren? Wij regelen het graag voor u! Wij vertrekken dagelijks naar alle landen in Europa voor zowel. Door onze ervaring in transport van en naar Europese landen zijn wij uitgegroeid tot een begrip in deze markt en maken veel klanten gebruik van ons totaalconcept.

None
Volle vrachten
Volle vrachten
Is uw zending dusdanig groot dat deze als complete lading kan worden vervoerd? Vraag ons naar de mogelijkheden en ontvang binnen 30 minuten een offerte!
None
Speciaal transport
Speciaal transport
Bestaat uw zending uit dusdanig grote machines of goederen dat deze niet meer binnen de standaardafmetingen passen? Neem contact op met onze specialisten voor mogelijkheden voor speciaal transport!
None
Diepladertransport
Diepladertransport
Wilt u machines vervoeren welke niet in een normale huiftrailer vervoert kunnen worden? Neem contact met ons op voor mogelijkheden omtrent diepladervervoer!
None
Gekoeld transport
Gekoeld transport
Wilt u goederen verladen welke onder bepaalde temperaturen moeten worden vervoerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor koel- en vriestransport.
None
Zeevracht
Zeevracht
Een kostenefficiënte manier van het transporteren van goederen. Per zeevracht kunt u zowel pallets als zeecontainers en bulkgoederen versturen. U kunt bij zeevracht een volle container verschepen of een gedeelte van een container als u zelf niet genoeg producten heeft om een container te vullen.
None
Luchtvracht
Luchtvracht
Voor het transport van goederen zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden. Het vervoer van vracht gaat door de lucht, over zee, via rail en over land. Luchttransport is de snelste manier om u goederen wereldwijd van locatie A naar locatie B te krijgen. Een vaak voor de hand liggende keuze als het volume, de grootte en het gewicht van uw luchtvracht beperkt is en snelheid gevraagd is.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 30 minuten een reactie van ons!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Over ons

Wat CargoMatcher voor u kan verzorgen

1

Transporttraject

Onze kerntaak is het organiseren van het gehele transporttraject voor transportvraag. Met onze ruime ervaring binnen de transportsector hebben we voor elk vraagstuk een passende oplossing!

2

Advies

Zijn er vragen met betrekking tot transport waarbij u niet direct een transportaanvraag heeft? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies.

3

Transportbegeleiding

Is er sprake van uitzonderlijk vervoer waarbij begeleiding nodig is? Dit kunnen we uiteraard voor u verzorgen.

4

Douanedocumenten

Transporteert u van of naar landen welke zich niet in de EU bevinden? Dan moeten er douanedocumenten voor uw transport worden verzorgt.

5

Extra transportverzekeringen

Standaard is uw vracht verzekerd volgens CMR-richtlijnen, is uw vracht meer waard dan €10,- per kilogram dan is het misschien handig om een extra transportverzekering af te sluiten.

Voor elk type transport een passende oplossing

 

CargoMatcher beschikt over zeer brede ervaring binnen de logistieke sector, hierdoor kunnen we elk type transport voor u organiseren. Of het nu gaat om een enkele doos per luchtvracht naar de Verenigde Staten, of een zware machine per diepladertransport naar Hongarij, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoedzendingen

Groupage vervoer

Diepladertransport

Complete vrachtwagenladingen

Luchtvracht

Zeevracht

None

Personal

Marker pin

Your Cargo,
Our Transport.

map image